Hogyan érhet el több haladást?


A következő elgondolás megnyugvást és egy pozitív hozzáállást adhat önnek a siker felé vezető néha göröngyös úton:

„AZ ERŐ TELJES EGÉSZÉBEN CSAK RENDEZETT HALADÁST JELENT.” ― L. Ron Hubbard

Erő jelentése: képesség hatékonyan cselekedni vagy elérni valamit.

A megtorpanások, zaklatottságok és elégedetlenség, amiért nem elég gyorsan éri el a céljait, megszűnnek a rendezett haladással.

Előfordult már, hogy felzaklatta, hogy az élete nem olyan, amilyennek szeretné? Talán megpróbált átugrani lépéseket, amikre szükség van a céljai eléréséhez. Ahelyett, hogy azt követelné meg magától, hogy már ma minden legyen tökéletes, koncentráljon a rendezett haladásra és így az esélyei a sikerre sokkal nagyobbak lesznek.

Előfordul, hogy lehengerelve érzi magát? Ha igen, a rendezett haladás még fontosabbá válik. Az óriási mennyiségű munkával való szembenézés nem lehengerlő, amikor azt látja, hogy rendezett haladást ér el a céljai felé, még ha kicsinyenként is.

Érzi-e néha úgy, hogy elveszíti a talajt a lába alól vagy parkoló pályán van és semerre sem halad? Itt az idő, hogy némi rendezett haladásra irányítsa a figyelmét.

Hogyan lehet megenni egy elefántot? Hogyan lehet elhordani egy hegyet? Hogyan érhetünk el hatalmas célokat? Egy falattal, egy kődarabbal, egy lépéssel egyszerre.

Példák: még egy személyre jó benyomást tenni, elsajátítani egy újabb jártasságot, kijavítani egyetlen rossz szokást, befektetni néhány ezrest egy megtakarításba. A meghatározott irányban történő napi haladás hosszú távon hatalmat eredményez, amennyiben az a haladás állandó és rendezett.

Ha elégedetlen a haladásával az életben, vagy elbátortalanodott, lehengerelve és zaklatottnak érzi magát, készítsen egy listát rendezett lépésekből, amin haladhat napról-napra, hétről-hétre. Nyugodt, határozott, rendezett lépésekkel.

Amint kidolgozta a stratégiát, szükségtelen a jövőn, vagy a múlton aggódni – egyszerűen koncentráljon a jelenre, a terv lépéseire. Azáltal, hogy rendezettséget visz a haladásába, semmi és senki nem tudja majd megállítani.

A hegyi patak erősebb a gránittömbnél, amikor a patak lassan, de biztosan lekoptatja a sziklát. A rendezett haladás a céljai felé apró, határozott lépésekkel kezdődik.

Újfajta hatalmat, erőt tud generálni már ettől a héttől. Az első lépés az, hogy eldönti, hogy rendezett haladást fog elérni.

Sok sikert kívánok hozzá!

Janurik Zita
vezető konzultáns
Életcél Konzultáció Magyarország

Ismer valakit, aki elégedetlen a haladásával? Küldje el neki a hírlevél linkjét!

Ha úgy érzi, hogy
– nem tudja lebontani teendőit lépésekre a rendezett haladás érdekében vagy
– valahogy nem elégedett a haladásával kapcsolatban, de nem biztos benne, hogy valójában mit is akar elérni, megvalósítani, akkor várjuk szeretettel az Életcél Konzultáción! Első lépésként kérje ingyenes bevezető konzultációnkat! >>>


Gabor

About Gabor