CÉLUNK

Igazán élővé tenni az embereket és szervezeteket azáltal, hogy segítünk nekik felfedezni a céljukat, hogy kik is ők valójában és hogyan teljesíthetik ki magukat a munkában és az életben.

Bernard Percy az Életcél Konzultáció kidolgozója

Bernard Percy, neves amerikai előadó és pedagógus több mint 40 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik mind az állami, mind a magán szektorban. Tanárokat, művészeket képzett ki arra, hogy hogyan “tanítsanak” művészetre mindenféle korú tanulókat.

Több könyvet is írt a gyereknevelésről tanárok és szülők számára.

Tréning programokat dolgozott ki számos magas szintű technológiával dolgozó cég számára, mint például a HP (Hawlett – Packard).

A világot járva ezreknek tartott előadásokat, szemináriumokat, képzéseket, hogy segítsen az embereknek a tanulási, gyereknevelési és a célok elérésével kapcsolatos szituációk enyhítésében és orvoslásában.

Nem csak előadásaival, hanem személyes konzultációval is segíti az egyéneket, vállalat vezetőket vagy akár csoportokat is, hogy jobban tudják kezelni az élet különféle buktatóit.

Bernard Percy így vall az Életcél Konzultációról:

“A több, mint 40 éves pályafutásom az oktatáshoz kötődik. Számos könyvet kiadtam, főszerkesztője voltam egy díjnyertes oktatási magazinnak, előadásokat és konzultációkat tartva bejártam a világot és felneveltem három lányomat.

De miután elolvastam valamit L. Ron Hubbard -tól, rájöttem, hogy egész idő alatt nem volt a kezemben a teljes igazság. Mr. Hubbard ezt írta: ‘Az egyén tehetsége, veleszületett személyisége és alapvető célja – egy csomagként – egységet alkotnak’.

Létezik egy kérdés, ami oly sok embert gyötör: ‘Mi az, amit IGAZÁN csinálni akarok az életben?’. Rájöttem, ahhoz, hogy egy személy ezt valóban meg tudja válaszolni, teljesen meg kell értenie mindhárom tényezőt (tehetség, személyiség, célok), NEM csak a céljait.

Ez egy intenzív időszakot indított el számomra, amikor partneremmel, Lee Eichenbaum-mal közösen kidolgoztunk egy L. Ron Hubbard munkáin alapuló programot, hogy segítsünk másoknak, hogy sikeres és elhivatott személyekké váljanak – olyanokká, akik kihasználják mindazt, ami bennük rejlik, hogy szenvedéllyel követhessék álmaikat. Ennek eredménye az ÉLETCÉL KONZULTÁCIÓ.”

Interjú Bernard Percyvel

Valójában ez nem csupán egy interjú, sokkal inkább egy 9 perces nagyon személyes előadás, amiből sokat tanulhat.
Bernard elmondja saját tapasztalatát, hogy milyen volt az élete, amikor nem a helyes irányba haladt, és hogyan tudott változtatni ezen.
A videóból nem csak nagyobb rálátást nyerhet az egész témakörre, hanem elkezdheti alkalmazni is az elhangzottakat a saját életére:

Életcél Konzultáció Magyarország

2009 előtt ez a szolgáltatás és a hozzá tartozó precíz lépésekből álló technológia sehol a világon nem állt rendelkezésre. Ha valaki szerette volna megválaszolni a kérdést, hogy “Mi az, amit igazán csinálni akarok az életem hátralévő részében?”, akkor nem volt kihez fordulnia segítségért.

A konzultáción azóta részt vett emberek megkönnyebbülését, örömét és akár évekkel későbbi sikereit látva elmondhatjuk, hogy Ön szerencsés helyzetben van. Ugyanis a megfelelő időben és helyen van, mivel itt és most elérhető a válasz és a szolgáltatás. Reméljük, élni tud a lehetőséggel.

Magyarországon az Életcél Konzultáció Magyarországé a kiváltság és a feladat, hogy felügyelje és elérhetővé tegye a magyar emberek számára is az Életcél Konzultációt és a témához kapcsolódó szolgáltatásokat.

Janurik Zita

VEZETŐ KONZULTÁNS

15 éves oktatási és üzleti konzultánsi tapasztalattal rendelkezik. Bernard Percyn kívül az egész világon csak két ember képezhet ki Életcél Konzultánsokat. Zita az egyikük.

Eddig több mint száz konzultáns képzését, gyakornokságát, és közel négyszáz Életcél Konzultációt felügyelt személyesen. Angol nyelven is szolgáltatja az Életcél Konzultációt.

Czinkóczi Gábor

CÉGVEZETŐ

15 éves oktatási, üzleti konzultánsi gyakorlat. Több mint 10 ezer óra személyes konzultáció különböző területeken: személyes problémák kezelése, felmérések, marketing, személyes és vállalati célok, tervek kidolgozása.

A MÓDSZER FORRÁSA, HÁTTERE

Az Életcél Konzultáció L. Ron Hubbard munkáira épül.

L. Ron Hubbard talán leginkább íróként és a Szcientológia vallás alapítójaként ismert. Műveit 52 nyelven adták ki és több százmillió példányt nyomtattak belőlük. Mindemellett milliók emlékeznek rá, mint humanitáriusra, aki az emberi állapotok javításának módszereivel kapcsolatos több mint fél évszázados kutatás után egy olyan örökséget hagyott ránk, amely számtalan módon javítja az emberek életét. Ezt a hagyatékot egy hallatlan nagyságú archívum őrzi, amely szó szerint több tízmillió szót foglal magába.

„Nem kolostori életet éltem, és a bölcset, aki nem élt még, és a tudóst, aki nem hajlandó osztozkodni, megvetem. Vannak sokan, akik bölcsebbek nálam, de kevesen tettek meg olyan hosszú utat, mint én. Láttam az életet fentrõl lefelé és lentrõl felfelé is. Mindkét arcát ismerem. És tudom, hogy van bölcsesség és van remény.”  L. Ron Hubbard

Munkái – fajra és vallásra való tekintet nélkül – emberek millióinak életére voltak és vannak hatással. Az általa kifejlesztett eljárások, úgymint a tanulási technológia, a Méregtelenítő program, a szervezetirányítási technológiák, a drog rehabilitációs programok, továbbá az általa összeállított nem vallásos erkölcsi kódex mind-mind széles körben alkalmazásban vannak a világi életben. Örökségének egy ilyen, nem vallásos jellegű alkalmazása az Életcél Konzultáció.

L. Ron Hubbard egyszer ezt mondta: „Szeretek másoknak segíteni és a legnagyobb örömömnek az életben azt tekintem, ha látok valakit, aki megszabadítja magát azoktól az árnyaktól, amelyek napjait sötétségbe burkolják.” Ma emberek milliói alkalmazzák számos területen az ő elveit arra, hogy megszabadítsák magukat ezektől az árnyaktól, és jobbítsanak az életükön.

Ha többet szeretne megtudni L. Ron Hubbardról, ide kattintva megtekinthet életrajzáról egy egyperces filmet > , ahol további érdekes videókat és leírásokat találhat még róla.