Életcél Konzultáció

Mi az, amit IGAZÁN csinálni akarsz az életben?

Az Életcél Konzultáció célja, hogy segítsen neked teljesen, minden kétség nélkül megválaszolni ezt a kérdést. Hogy eredményesnek, elégedettnek és teljesnek érezd magadat a karrieredben.

Több száz hazai konzultáció tapasztalatai alapján biztosan állíthatjuk, hogy a módszernek köszönhetően mindenki, így Te is bizonyossá válhatsz életcélodban és megtalálhatod az igazán Hozzád illő karrier-utat.

Ha ez megtörténik, akkor pedig nincs többé bizonytalanság, kétségek, kérdések, hogy jó irányba haladsz-e és pontosan mit kell tenned. Minderre választ kapsz az Életcél Konzultáción.

“Tudtam, tudtam, de mégsem gondoltam volna… Tudtam, hogy fantasztikus hatással lesz rám, hogy elvégzem az Életcél Konzultációt, de azt nem gondoltam volna, hogy másokra is ilyen hatással leszek.
Fantasztikus érzés a saját célomon haladni. Mennyivel könnyebb és sikeresebb, mint más célját csinálni.

Az Életcél Konzultáció óta semmilyen módon nem értékelem le önmagamat.
Amit kidolgoztam, azt csinálom. Elkezdtem angolul tanulni, nagyon élvezem. Elkezdtem a könyvemet írni, és ahogy haladok egyre több jártasságot szerzek az írásban is. A fotóimat egyre szélesebb körben közlöm és nagyon jó visszajelzéseket kapok. És ami most az egyik fontos dolog, hogy rehabilitálódott a cégemmel kapcsolatos bukott célom, újra 100%-ban rajta vagyok, hogy jól menjen. Nagyon köszönöm nektek, nagyon hálás vagyok, hogy megteremtettétek számomra ezt a lehetőséget.” Sz. Zsolt – cégvezető, fotós

A konzultáció során világossá vált számomra, hogy ki vagyok én, mit célszerű csinálnom és ezzel mit tudok elérni.
Az összes kétség és „talán” eltűnt, ami önmagában is nagyon nagy eredmény. Ezen kívül kaptam egy olyan komplex programot, amin egy életen át dolgozhatok céltudatosan, ugyanis a program végpontjában ÉN vagyok.
Mivel mostantól kezdve magamat teremtem, nem valaki más célját, ez azonnali (állandó) hangulati javulást okoz, határozottabb lettem és sokkal ellenállóbbá váltam bármilyen kritikával, támadással szemben.
Ez olyan, mint egy nagy szélviharban találni egy vaskorlátot, amiről tudod, hogy oda visz, ahová menni akarsz.
R. Norbert

“Úgy jöttem a mai napra, hogy rendkívül sokat tudok magamról, céljaimról, például életcélom már régóta megvan. De az, amit imádok csinálni és az, ami az életcélom megvalósulásához kell, már nincs egységben, ezért folyamatos dilemmáim voltak.
Az ilyen életcéllal kapcsolatos dilemmák nem jók, mert szétforgácsolják az ember energiáit és könnyen mókuskerékbe kerülhet, ahelyett, hogy haladna a cél felé.

Ma viszont Zita segítségével elég gyorsan feloldottuk ezt a dilemmát és összeállt a kép: hogy csinálhatom azt (ráadásul magas szinten), amit imádok, úgy, hogy az életcélom megvalósítása felé vigyen! Innen sokkal egyszerűbb lesz az élet. Innen már könnyebben lehet tovább építkezni!” Kelkó Tamás – személyzetkiválasztási szakember

Az Életcél Konzultáció eredménye
egy olyan személy, aki
1) Kétségek nélkül tudja, hogy mi a legfőbb mozgatórugója az életben, és hogy ennek a belső hajtóerőnek a segítségével hogyan tartsa folyamatosan magas szinten a motivációját.
2) Ismeri legfőbb értékeit és tudja, hogyan állíthatja őket a vágyott siker elérésének szolgálatába.
3) Tudja, hogy mi az a karrierút, amiben igazán jól érezheti magát és kiteljesedhet, mely elvezeti annak az életnek a megteremtéséhez, amire igazából vágyik.
4) Pontosan tudja, hogy merre tart, milyen célok megvalósítása felé halad a választott karrierben.
5) Tisztában van azzal, hogy milyen lépéseken keresztül fog eljutni a karrierjében kitűzött célokig.
6) Tudja, hogyan találhat magának újabb és újabb izgalmas célokat, amikor eléri a kitűzötteket. Tudja, milyen az a kitűzött cél, ami őt személy szerint a leginkább meg tudja mozgatni.

Az Életcél Konzultáció módszeréről

Módszerünk L. Ron Hubbard felfedezéseire épül. A következő, tőle származó idézet volt az alap az Életcél Konzultáció kidolgozásához:
„… tény, hogy az egyén már kétéves kora előtt tisztában van azzal, hogy mi az alapvető célja. Az egyén tehetsége, veleszületett személyisége és alapvető célja – egy csomagként – egységet alkotnak. … Ki fog derülni, hogy későbbi élete során mindig akkor volt sikeres, amikor ezt az általános mintát követte.”

Gondolj bele
• hány embernek van egy nagyszerű célja, amit azonban nem hangolt össze a tehetségével, adottságaival és személyiségével?
• hányan vannak, akik csupán arra alapozva választanak foglalkozást, hogy miben jók, miben tehetségesek, figyelmen kívül hagyva a személyiségüket és késztetéseiket? Az eredmény egy boldogtalan karrier.
• hány olyan embert ismersz, aki rendelkezik a tehetséggel és személyiséggel ahhoz, amivel foglalkozik az életben, de a céllal nem igazán? Ők gyakran fáradtak és unottak, és híján vannak mindenféle szenvedélynek vagy örömnek azzal kapcsolatban, amit csinálnak.
• hány olyan emberrel találkoztál, aki ténylegesen összehangolja az életét a három sikertényezőjével (tehetség, személyiség és célok)?
Az Életcél Konzultáció ezekre a problémákra nyújt megoldást.

Hogyan zajlik a Konzultáció?

Az Életcél Konzultáció egy négyszemközti tanácsadás, ahol egy profi, magasan képzett konzultáns vezet végig a teljes, precíz lépésekből álló, egyedi módszer szerint zajló folyamaton.

Összesen 3 nagyobb részből és ezen belül 9 kisebb lépésből áll:
I. rész:
1) Egy interjú, melynek során felmérjük, hogy milyen utat jártál be eddig és mi a jelenlegi helyzeted.
2) Átvesszük a Konzultáció során felmerülő kulcs-fogalmakat, hogy egy nyelvet beszéljünk és hogy a Konzultációt követően is gondolkodni tudj velük az alkalmazás szintjén.
puzzle1
Ezután következik a Te személyes sikertényezőidnek, „csomagodnak” megvizsgálása:
3) A tehetségeid feltárása.
4) Az alapvető személyiséged megismerése.
5) A céljaid és végül életcélod, személyes küldetésed megfogalmazása.

II. rész:
6) Karriered ideális helyzetének kidolgozása.
7) A számodra ideális – vagyis a tehetségeiddel, személyiségeddel és életcéloddal is összhangban lévő – karrier-út, tevékenység megtalálása.

Ha eddig sem voltak kétségeid a választott karrierút helyességéről, ebben a részben nagyobb bizonyosságra teszel szert róla. Ezen kívül azt is látni fogod, hogyan tudnád még nagyobb összhangba hozni tevékenységeidet a tehetségeiddel, személyiségeddel és életcéloddal, ezzel azokra a legfontosabb tényezőkre helyezve a hangsúlyt, melyek jövőbeni sikereid forrásai lesznek.

III. rész:
8) A tehetségeiddel, személyiségeddel és életcéloddal összhangban álló hosszú távú cél kitűzése arra vonatkozóan, hogy mit is akarsz megvalósítani a megtalált karrier-út követésével és az eléréséhez vezető útvonalak kidolgozása.
9) Egy egyszerű karrier terv kidolgozása a kitűzött cél megvalósítására.

Így már minden a rendelkezésedre fog állni, hogy a karriered követése igazán örömteli és elégedettséget nyújtó legyen a számodra.

Az egyes részek személyről-személyre változó időtartamot igényelnek, de jellemzően a teljes Konzultáció összesen 12-16 órát vesz igénybe. Az ideális és leginkább ajánlott az, hogy két egymást követő napot rászánva végezd el a Konzultációt.

Szerezd meg azt a bizonyosságot, hogy tudod mi a célod az életben és mi a neked való irány, hogy ezt kiteljesítsd! Indulj el magabiztosan céljaid felé!

Az Életcél Konzultáció díja 330.000 forint.
(Áfa mentes számlát adunk.)

Miért pazarolnál el bármennyi időt is az életedből egy olyan tevékenységgel, ami nem adja meg számodra mindazt, amire vágysz? Fókuszálj inkább arra, amiben igazán kiteljesedhetsz!

Jelentkezz az Életcél Konzultációra!

Részvételi szándékodat, érdeklődésedet vagy esetleges kérdéseidet kérjük a lenti űrlapon jelezd. Következő lépésként részt vehetsz egy ingyenes négyszemközti szituáció felmérésen konzultánsunkkal. Itt átbeszélitek a helyzetet vagy problémát, amire megoldást vársz, és hogy hogyan tud ebben segíteni a konzultáció.

Jelentkezésedet követően hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. Jelentkezz, és szerezd meg mielőbb a teljes bizonyosságot céljaidról, hogy szárnyalhass feléjük!

Milyen hatása lesz az életedre, ha részt veszek az Életcél Konzultáción? A résztvevők mondták:

„Azt reméltem, hogy megtudom, ki vagyok valójában. Hogy képessé válok felismerni a valódi céljaimat és hogy megnőnek ehhez az energiáim. 100%ban megkaptam mindent, amit vártam, vagy csak reméltem. Soha nem gondoltam volna, hogy mindaz, amit életemben imádtam csinálni, egy tőről fakad. Olyan sokféleség, olyan szerteágazó, hogy tényleg hihetetlen volt a gondolat is, hogy ebben van valami közös. És hogy ez a közös dolog, hogy vagyok én. Egyáltalán ki vagyok én. Vagy miért vagyok az, aki. Nos, most már megtaláltam mindezt. És mondhatom, nagyon kényelmes lett egy pillanat alatt felvenni azt a nézőpontot, amit most már tudatosan fenn is akarok tartani. Megtaláltam „magam” – a csomagom, ahogy L. Ron Hubbard mondja. Ezzel hihetetlen stabillá váltam az életemben. Olyan, mintha begyújtottam volna a rakétáimat, miközben eltűnt volna a több tonna súly a vállamról. Nos, ez a szabadság. Köszönöm.” V. Attila, vállalkozó

„Világossá vált számomra, hogy ki vagyok én, mit célszerű csinálnom és ezzel mit tudok elérni. Az összes kétség és „talán” eltűnt, ami önmagában is nagyon nagy eredmény. Mivel mostantól kezdve magamat teremtem, nem valaki más célját, ez azonnali (állandó) érzelmi javulást okoz, határozottabb lettem és sokkal ellenállóbbá váltam bármilyen kritikával, támadással szemben. Ez olyan, mint egy nagy szélviharban találni egy vaskorlátot, amiről tudod, hogy oda visz, ahová menni akarsz.” R. Norbert

3,5 évvel később:
„Kedves Zita! Nehéz alaposan átgondolni és részletesen leírni, hogy mi történt a konzultáció óta.
A lényeg: a konzultáció letisztította a sok „szemetet”, bizonytalanságot, és előjött hogy mit akarok csinálni.
Onnantól kezdve olyan, mintha mindenki nekem akarna segíteni a célom elérésében. Érzik az elementáris erőt, ami jön a lényemből a cél megvalósítása érdekében és egyből belelkesednek ők is és felajánlják a segítségüket.
Már csak az, hogy sikerült ilyen pontosan ránéznem a célomra, átrendezte a körülményeimet, és mintha minden a kezemre játszana. Azóta egy nagy vágtává vált az életem: non-stop dolgozom és nagyon jól érzem magam. A vágta jó szó, mert kifejezi a lendületes előrehaladást, a sebességet és a diadalt. Jó belegondolni, hogy ez csak fokozódni fog.
Nagyon hálás vagyok nektek. Üdv, Norbi”

„Érdekes volt újra megismerni önmagam. Végre tudom ki vagyok valójában, és el tudom ismerni az eredményeimet, tudom hova tartok. Látom, hogy tényleg sikeres vagyok a dolgaimban, és ahol nem, ott helyre tudom tenni a dolgokat, és elérni hogy a dolgok jól menjenek. Nem ostorozom magam, hanem végigviszem a terveim.
Nagyon elégedett vagyok ezzel az eredménnyel, amit megfogalmaztunk. Valahogy mindig éreztem, hogy ez az irány, amit követnem kellene, de soha nem volt elég tűz bennem, hogy ezt felvállaljam. Most azt érzem, hogy sikerült olajat önteni a tűzre, és el merem ismerni, hogy ezek a célok jók és ki merem tűzni, meg merem valósítani. Hihetetlen büszke érzés tölt el, és boldog vagyok az elért eredménnyel. Köszönöm Zitának és Bernardnak, hogy utat mutattak nekem.”

1 évvel később:
„Nagy változások történtek velem. Elnyertem egy olyan pozíciót, amit a konzultáción kitűztem magamnak.”
Gy. Melinda

„Szeretném összefoglalni, mit kaptam tőled és a konzultációtól.
Amikor elolvasom az életcélomat, egyre inkább azt gondolom, hogy tökéletes. Pontosan leírja, hogy én hogyan akarom meghódítani a világot. Hogyan működöm én az életben, és mi az én sikerem kulcsa. Ez valóban olyan, mint egy mankó. Tényleg azt kaptam, amit a konzultáció ígér. Egy személyes hajtóerőt, de sokkal inkább egy erőművet, ami nyomja az energiát, és csak annyit kell tennem, hogy irányba állítom.
Elmondhatatlan, hogy mennyire megtaláltam önmagamat. Ahogy egyre több dolgot, eseményt idézek fel, ez a cél ott van mindnek a mélyén. Azt érzem, hogy minél többet fogom használni, ez a cél annál erősebb lesz. Azt is mondhatnám, hogy annál erősebb leszek.
Ez közel sem minden, de egy gyakorlatias összefoglalója a konzultáció eredményének. Köszönöm a törődésedet, idődet. Tudd, hogy csodálatos célod van, és nagyon sok sikert kívánok a megvalósításához! Üdv, Attila”

„Az Életcél Konzultációtól azt kaptam, hogy tisztába kerültem a tehetségeimmel, személyiségemmel és a céljaimmal. Most világosan látom magam előtt, hogy mi, az ami engem mindig is motivált az életben. Boldog vagyok, hogy végre látom magam előtt, hogy pontosan mit kell tennem. Zitának nagyon hálás vagyok, hogy ebben segített.”

Fél évvel később:
„A három célom közül egy összejött, nagyon örülök neki. A napokban meg fog jelenni az első mesekönyvem angol és magyar nyelven is! 🙂 Köszi, hogy segítettél rávilágítani, mi az ami fontos számomra! Így új lendületet kaptam!” Kiss Orsolya

„A konzultáció során nagyon kellemes élmények értek. Jó volt látni azt, hogy vannak képességeim, amik egyediek. Az is meglepő volt számomra, hogy a képességeim és a jellemvonásaim egy irányba mutatnak és összefoglalhatóak egy célban. Ezek rendkívül pozitív élmények voltak.” Tóth Tamás, ügyvezető

1 évvel később:
„Az Életcél Konzultációt kissé születésnapomnak tekintem. Az ember ugyanis abból él, ha vannak céljai és ezek erős szándékon alapszanak. Erős szándék nélkül a dombok hegyeknek tűnnek, erős szándékkal viszont a hegyek tűnnek domboknak. Én Zita kitartó konzultációja során leszámoltam a téves elképzelésekkel, amelyek gyengítették a szándékaimat. Igazi öröm volt rájönni, összefoglalva látni, hogy milyen értékek vannak bennem, amiket a céljaim szolgálatába tudok állítani.
Köszönöm Zita!” Tóth Tamás

Kattints ide további beszámolókért az Életcél Konzultációról! >>>