Életcél Konzultáció

Soha nem volt még annyira fontos, mint éppen most, ebben a folyton változó világban, hogy teljesen tisztában legyél a céljaiddal, hogy mit is akarsz IGAZÁN kezdeni az életeddel és pontosan milyen eszközökkel valósíthatod meg, amit megálmodtál magadnak.

Amikor rendelkezel ezekkel a nagyon erőteljes stabil adatokkal saját magadról, akkor könnyebben megoldasz bármilyen nehézséget és zűrzavart, amivel csak találkozol. EZ az, ami biztonságot adhat neked minden időben. És ráadásul több örömöt, élvezetet és elégedettséget azzal, amit csinálsz.

Ha erre vágysz, a legjobb helyen jársz!

Hogy megértsd, hogyan tudunk ebben segíteni neked, vágjunk is bele a közepébe!

Íme a kulcsadat, amire az Életcél Konzultáció épül és ami az általa elérhető kivételes eredmények titka:

„Az egyén tehetsége, veleszületett személyisége és alapvető célja – egy csomagként – egységet alkotnak. … Ki fog derülni, hogy későbbi élete során mindig akkor volt sikeres, amikor ezt az általános mintát követte.” L. Ron Hubbard

Vagyis, bármely személy sikerének egészen pontosan három fő tényezője van:

  • a tehetségei
  • a veleszületett személyisége és
  • a célja.

De ez még nem minden. Ugyanis ez a három tényező abban az esetben tudja biztosítani a sikeredet, ha egymással összhangban, egy csomagként használod őket.

Mit is jelent ez? Például azt, hogy

  • ha olyan tehetséget erőltetsz (például mindenáron azt akarod fejleszteni és használni), ami nem része a csomagodnak, akkor nem leszel sikeres
  • ha kizárólag a “gyenge pontjaid” javítására koncentrálsz, nem leszel sikeres
  • ha valaki más bőrébe igyekszel bújni, nem leszel sikeres
  • ha a tevékenységed nem az életcélod, a személyes küldetésed irányába mutat, nem leszel sikeres.

Hosszasan lehetne még folytatni a felsorolást. De a lényeg az, hogy ha tisztában vagy a fenti három sikertényeződdel, akkor óriási fegyver van a kezedben. Hiszen a saját csomagod ismeretében már tudatosan képes leszel a fontos dolgokra koncentrálni. Tudni fogod, hogy mi az, ami a legkisebb erőfeszítéssel a legtöbb eredményt hozza számodra.

Az Életcél Konzultáció során pontosan ez az, ami megtörténik.

Először a konzultáns segítségével egy kivételes módszert követve feltárod saját sikertényezőidet: tehetségeidet, veleszületett személyiségedet és céljaidat, végül életcélodat, személyes küldetésedet.
Majd megkeresitek, hogy milyen konkrét tevékenység vagy karrier irány az, ami összhangban van ezzel a csomaggal.
Végül kidolgozzátok azt a lépéssorozatot, mellyel ezt meg is tudod valósítani.

Ahhoz, hogy szeresd a munkádat ÉS sikeres is legyél benne, annak összhangban kell lennie a tehetségeiddel, a személyiségeddel és legfőképpen az életcéloddal, személyes küldetéseddel.

Ha ez az összhang megvan, akkor élvezetesnek fogod találni a munkádat, jó eredményeket tudsz benne elérni, és ezek az eredmények boldoggá és elégedetté fognak tenni. Szívesen fejleszted magadat, hogy még jobbá válj benne.

Ha úgy érzed, hogy elrettent a gondolat, hogy a jelenlegi munkádat folytasd még évekig, netán évtizedekig, akkor az Életcél Konzultáción meg tudod vizsgálni és megtalálni, hogy pontosan mi hiányzik belőle, és hogyan kellene ezen változtatnod.

A célunk, hogy idő és energia elfecsérlése, hónapokig, netán évekig tartó kísérletezgetés nélkül eljuss oda, ahol imádod, amit csinálsz, és megkapod a munkádtól a sikernek és elégedettségnek azt a szintjét, amire mindig is vágytál.

Ízelítőül egy ügyfelünk tapasztalatai a konzultációról:

Nagyon tetszett az Életcél Konzultáció. Nagyon élveztem. Mindig sikeres voltam, sokat kerestem, és bármennyire is ismertem magamat, akkor is megtudtam a konzultáción azt, amit már régen éreztem, érzékeltem, intuitívan tudtam is magamról, de mégis… Volt az életemben 5-6 év, amikor lent voltam, amikor elvesztettem az önbizalmamat is, és ritkán dicsért meg bárki is.

A konzultáció alatt magamra néztem egy távolságból, mint egy másik emberre, és rájöttem sok ragyogó tehetségemre, meg képességemre. Tehát ez a konzultáció megmutatta nekem az igazságot önmagamról, megtaláltam önmagamat, és megadta nekem a hitet önmagamban. Megtaláltam az igazi céljaimat, és most nekiálltam a teremtésüknek is.

Mindenkinek AJÁNLOM a Konzultációt, aki fent van és úgy gondolja, hogy sikeres, de talán nem annyira boldog ebben. Vagy annak, aki nem tudja, mit tegyen, mit kezdjen az életével, vagy hogyan változtasson a karrierjén, melyik útra lépjen.
Nagyon boldog vagyok és szeretném, hogy sok ilyen boldog ember legyen. Sok-sok szeretettel, hálával: Erika Raslavska

Az eredmény tehát az, hogy ismered saját értékeidet, bizonyos vagy a céljaidban és tisztában vagy a személyes utaddal a siker felé egy olyan választott karrierben, melyben örömmel és megelégedettséggel fogsz tevékenykedni.

Kinek való az Életcél Konzultáció?

Az Életcél Konzultáció egy egyedülálló mód arra, hogy rendkívül gyorsan, egyszerűen és hatékonyan a jó irányba tudd terelni az életedet.

– Ha nem vagy tökéletesen elégedett a jelenlegi munkáddal, karriereddel,
– ha van akár csak egy kicsi hiányérzeted is, amit valahogy nem tudsz megmagyarázni,
– ha érzel némi bizonytalanságot azzal kapcsolatban, hogy teljesen a számodra helyes irányba haladsz-e,
akkor az Életcél Konzultáción tisztázni tudod mindezt és megszerezhetsz minden választ, hogy újra magabiztosan haladhass az álmaid felé.

Bármekkora is az eltérés a számodra ideális munka, karrier és a jelenlegi helyzeted között, a kulcs lépés a megoldáshoz, hogy tisztába kerülj a csomagoddal (tehetségeid, személyiséged, életcélod).

Lehet, hogy csak egy kis eltérés van, lehet, hogy egész szakadéknyi.
A kicsi és a nagy eltérés is sokszor ugyanolyan „heves” reakciókat vagy boldogtalanságot, elégedetlenséget tud produkálni. Bármennyi is az eltérés, az úgy orvosolható, ha világosan látod, mi a te személyes csomagod.

Így az Életcél Konzultáció segíteni tud akkor is,
– ha teljesen bizonytalan vagy benne, hogy merre tovább,
– ha több lehetőséged is van, de nem tudsz dönteni közülük,
– ha tudod, hogy pontosan mit akarsz, de nem tudod, hogyan érhetnéd el,
– ha tudod, hogy jó irányba haladsz, de nem tudod, hogyan léphetnél még tovább, még feljebb.

Mit fogsz kapni az Életcél Konzultáción?

Nem tippekre van szükséged, hogy hogyan találj egy fokkal elviselhetőbb munkát, egy bomba üzletet vagy hogy milyen állásinterjúkon alkalmazható trükkök léteznek. Sem arra, hogy valaki pár felületes teszt alapján megmondja neked, hogy mivel jó voltál fizikából és matekból, foglalkozz valamilyen műszaki területtel.

Arra van szükséged, hogy ismerd saját magadat eléggé, és legfőképpen ismerd magadról a szükséges dolgokat ahhoz, hogy erre a stabil alapra építve el tudd dönteni, mi személyesen számodra a legmegfelelőbb irány, amit követni akarsz.

Az Életcél Konzultációval segíteni tudunk neked létrehozni azt a szilárd alapot, amire bátran ráépítheted a jövődet.

Úgy találtuk, hogy a karrier tanácsadók és coachok többsége a legjobb esetben is csak a képességeket és a személyiséget próbálja feltérképezni tesztek alapján. Azután pedig közlik, hogy mit kellene csinálnod az életeddel. Ha arra van igényed, hogy valaki megmondja ezt neked ahelyett, hogy te magad jönnél rá, akkor ezt örömmel megteszik neked a családtagjaid és barátaid is teljesen ingyen.

A céljaidra és a számodra helyes karrier-útra vonatkozó tanácsadásnak igazából az alapos önmegismerésről kell szólnia. Arról, hogy megvizsgálod és felfedezed az erősségeidet, jellemzőidet, szenvedélyedet, és a céljaidat, hogy mi is mozgat az életben. Hogy megvizsgáld, mit csinálsz jelenleg, és az milyen hatással van rád most és a jövőben. És mindezek fényében meghozd a saját döntésedet a sikerhez vezető személyes utazásoddal kapcsolatban.

Nem véletlen, hogy ez a folyamat egy tanácsadás formájában zajlik, egy hozzáértő szakértő segítségével, aki végig tud vinni téged a szükséges lépéseken. Ugyanis nagyon nehéz lenne, sok ügyfelünk szerint egyenesen lehetetlen, egyedül végigmenni a folyamaton.

Önmagunkat vizsgálni elég szokatlan tevékenység mindannyiunk számára. Eközben könnyen eltérülhetsz és belemehetsz egy vágányba, ami félrevisz, és akkor nem jutsz el a megfelelő eredményig.

De ha ott van egy hozzáértő személy, aki tudja, mit kell keresni, ő képes ráirányítani a figyelmedet a megfelelő megvizsgálandó pontokra. És így felismerheted az igazságot saját magaddal kapcsolatban.

Ez az, ahogyan mi segíteni tudunk neked.

Mi lesz az Életcél Konzultáció pontos eredménye a számodra?

Módszerünkkel lépésről lépésre téged is el tudunk juttatni oda, hogy megtaláld a saját válaszaidat a teljes megelégedésedre:

• Tudni fogod, hogy mik a Te személyes sikerednek a tényezői, melyekre bátran alapozhatod a karrieredet – beleértve a legfőbb hajtóerődet, személyes küldetésedet, az életcélodat is.

• Tudni fogod, hogy milyen konkrét tevékenységben, milyen karrier-úton érdemes mindezt kamatoztatnod.

• Tudni fogod, hogy pontosan mit kell tenned, hogy a választott úton elérd a sikert, amire vágysz.

Néhány további siker a Konzultáció résztvevőitől:

Amikor végignéznek az emberek a moziban egy filmet, akkor olyan szuperhősök akarnak lenni, mint aki a filmben szerepel. Én most az Életcél Konzultáció után egy ilyen szuperhősnek érzem magam, mert biztosan tudom, hogy van egy fantasztikus szuperképességem. 🙂

A konzultáció után annyira lelkes és boldog voltam, hogy úgy éreztem, tudok repülni. Ez a lelkesedés és kiegyensúlyozottság most is átjár. Úgy érzem, kiszakítottam magam a láncok közül.” K. Beáta

Nagyon hatásos volt az Életcél Konzultáció! Hiába vagyok olyan kitanult, meg céltudatos…
Olyan nyugtázást kaptam, és a tehetségem, a képességeim, a személyiségem és a céljaim összefésülődtek! Szóval harmóniában vannak, egy irányba beálltak! Szuper!
Valahogy nagyon aktív lettem, bár eddig sem panaszkodhattam. De azért volt ott néhány gondolatocska, amik olykor megállítottak. Most meg ezek eltűntek és nincs ott egyetlen akadályozó gondolat sem, csak teszem a dolgomat azzal a biztos meggyőződéssel, hogy helyesen cselekszem, és ehhez nem férhet kétség sem!” T. Mária

Sikerült összhangba hozni önmagam és megtalálni a célom és úgy érzem, sok fölösleges bonyolultságot elengedtem a terveimmel és céljaimmal kapcsolatban. Nem érzem már, hogy egyik lábam haladna jobbra, míg a másik balra. Mindenképp hatékonyabb leszek, és jóval kevesebbet fogok küzdeni önmagammal.” Gábor

Ez olyan volt, mintha felnyitották volna szemem önmagammal kapcsolatban.” Zs. Éva

A mai nap tisztázta számomra azt a közös nevezőt a tevékenységeimben, ami ezután felhasználható a tudatosabb karrier alakításhoz. Más, mint amit eddig gondoltam, ez egy pontosabb cél! Jó volt emellett tisztázni a tehetségeimet és a személyiségemmel kapcsolatos jegyeket. Nem láttam azonnal, hogyan tovább, de aztán feltárult több lehetőség is. Köszönöm! Ez a megnövelt tudatosság nagyon jó!” K. Péter

Stabilnak érzem magam. Összeállt egy kép magammal kapcsolatban. Amiket eddig sejtettem, megfigyeltem magamon, azok most egységgé váltak. Ez nagyon jó érzés. Ad egy stabilitást. ‘Közelebb’ kerültem magamhoz. Tisztában vagyok magammal, a képességeimmel és azzal, hogy mik azok, amikben sikeres tudok lenni. Ehhez eszközöket is kaptam. Azt érzem, hogy most már nem csak bolyongani fogok és próbálkozni, meg keresgélni, hanem célirányosan menni előre a céljaim felé. Köszönöm a segítséget!

Tapasztald meg ezt a kivételes módszert, amivel azonnali változást érhetsz el az életedben!

Kitől kapod a Konzultációt?
A konzultánsod Janurik Zita, az Életcél Konzultáció Magyarország vezető konzultánsa lesz. Ő a harmadik olyan személy a bolygón, aki engedéllyel rendelkezik Életcél Konzultánsok képzésére is, Bernard Percyt, a módszer kidolgozóját is beleértve. Az elmúlt tíz évben több, mint száz konzultáns képzését és gyakornokságát, közel négyszáz Életcél Konzultációt szolgáltatott vagy felügyelt személyesen.

A Konzultáció időtartama:
Egyénenként változó, de jellemzően 12-16 órára van szükség ahhoz, hogy a teljes folyamaton (mind a 3 részen) végigmenj a teljes eredményig. Az ideális az, ha két egymás utáni napot el tudsz különíteni rá.

Kezdd az új évet azzal a bizonyossággal, hogy tudod mi a célod az életben és mi a neked való irány, hogy ezt kiteljesítsd! Vegyél repülőstartot céljaid felé 2024-ben!

A teljes Életcél Konzultáció díja: 330.000 forint.
(Áfa mentes, költségként el nem számolható számlát adunk.)

Miért kellene azzal a bizonytalansággal élned, hogy nem egészen tudod merre menj?
Miért pazarolnál el bármennyi időt is az életedből egy olyan tevékenységgel, ami nem adja meg számodra mindazt, amire vágysz?
Vessél véget a bizonytalanságnak, hogy vajon jó irányba haladsz-e vagy mi lehetne az az irány, amiben igazán kiteljesedhetnél! Jelentkezz az Életcél Konzultációra!

Részvételi szándékodat, érdeklődésedet vagy esetleges kérdéseidet kérjük ezen az email címen jelezd Janurik Zita részére: zita@eletcelkonzultacio.hu.

Következő lépésként részt fogsz venni egy ingyenes négyszemközti szituáció felmérésen Zitával. Itt átbeszélitek a helyzetet vagy problémát, amire megoldást vársz, és hogy az Életcél Konzultáció megfelelő-e számodra, vagy esetleg technikai szempontból szükség van valamilyen felkészítő lépésre előtte.

Szeretettel várjuk jelentkezésedet!
Életcél Konzultáció Magyarország


Íme némi ízelítő az Életcél Konzultációval elért olyan sikerekből, amikről ügyfeleink pár hónap vagy év elteltével számoltak be (először a közvetlenül a Konzultáció után írt beszámolót találod, utána ugyanattól a személytől a későbbit):

Azt hiszem túl sok évet vesztegettem el azzal, hogy nem tudtam mik is igazán a tehetségeim, személyiségjegyeim és a célom közös csomagja. Most, hogy végigértünk és látom magam előtt összeírva, annyira alapvetőek számomra, hogy sosem fedeztem volna fel egyedül.

A konzultáció végére helyére került bennem minden. Pontosan tudom, miért dédelgettem éveken át bizonyos terveket, miért „álmodoztam” pont ezekről.

Nagy megnyugvás végre tudni, hogy anélkül, hogy tudatos lett volna, az eredeti célom útját jártam, csak nem elég hatékonyan. Azzal, hogy tudatossá vált a konzultációnak köszönhetően, nem fogom elherdálni az időmet, energiámat, minden nap ezen fogok dolgozni.

Nagy élmény volt találkozni önmagam céljával.

Csak ismételni tudom: sose tudtam volna önmagam összerakni és magamtól felfedezni mindezt. Közel jártam hozzá, de mindig bizonytalanságba taszított, hogy nem tudtam. Ennek most vége. Köszönöm.
P. István

1 hónappal ezután ezt írta István:

Az Életcél Konzultáción sokat dolgoztunk a célomon, és az utolsó pillanatig fogalmam se volt, mi lehet az. De egyszer csak meglett, az érzelem is úgy mellbe vágott, főleg, hogy láttam magam kisgyerekként a földön ülve, ahogy kitalálom ezt magamnak. A kisgyerek üzenete a 47 éves énjének, hogy milyen utat választott. Csak a kemény férfias hozzáállásomnak köszönhetem, hogy nem sírtam, csak pár könnycsepp csusszant ki tőle. Döbbenetes volt, nem tudok rá más szót.

De aztán jöttek csak igazán a felismerések. Olyan volt ez, mikor bolyongsz egy labirintusban, haladsz is meg nem is, átmész “kapukon, szinteken”, de, hogy hova is vezet a labirintus, fogalmad sincs. És egyszer csak jön a lehetőség, hogy felemelkedj egy dombtetőre ahonnan átláthatod az egész labirintust és megérted, miért haladtál át a “kapukon”, miért léptél egy “szinttel” feljebb.

Olyan mintha belestem volna a saját színfalaim mögé, egy csapásra megmagyarázott mindent: miért vannak ezek a képességeim, tehetségeim, tulajdonságaim, miért ezeket fejlesztettem.

Ez egy 180 fokos fordulat. Annyira tiszta, logikus, hogy ilyen csak a színtiszta igazság tud lenni.

Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, ez elfújt minden kétséget, félelmet bennem. Haladni fogok minden nehézség ellenére. Ja és a legfontosabb, mostantól minden reggel mikor belenézek a tükörbe, elmondom magamnak, mennyire hálás vagyok magamnak, hogy ezt az ösvényt jártam és megvalósíthatom önmagam.

Remélem, nektek is hamarosan eljön ez az érzés, és kívánom, hogy az Életcél Konzultációt el tudjátok végezni. Semmihez sem hasonlítható.


A konzultáció során világossá vált számomra, hogy ki vagyok én, mit célszerű csinálnom és ezzel mit tudok elérni.
Az összes kétség és „talán” eltűnt, ami önmagában is nagyon nagy eredmény. Ezen kívül kaptam egy olyan komplex programot, amin egy életen át dolgozhatok céltudatosan, ugyanis a program végpontjában ÉN vagyok.
Mivel mostantól kezdve magamat teremtem, nem valaki más célját, ez azonnali (állandó) hangulati javulást okoz, határozottabb lettem és sokkal ellenállóbbá váltam bármilyen kritikával, támadással szemben.
Ez olyan, mint egy nagy szélviharban találni egy vaskorlátot, amiről tudod, hogy oda visz, ahová menni akarsz.
R. Norbert

3 és fél év múlva:
Kedves Zita!
Most egy országos szervezetnek vagyok a marketing vezetője, a konzultáció idején egy mérnökiroda kereskedelmi osztályán dolgoztam.
Nehéz alaposan átgondolni és részletesen leírni, hogy mi történt a konzultáció óta – mert éppen most is azon pörgök, hogy az aktuális céljaimat azzal kapcsolatban megvalósítsam. 🙂
A lényeg: a konzultáció letisztította a sok „szemetet”, bizonytalanságot, és előjött hogy mit akarok csinálni.
Onnantól kezdve olyan, mintha mindenki nekem akarna segíteni a célom elérésében.
Érzik az elementáris erőt, ami jön a lényemből a cél megvalósítása érdekében és egyből belelkesednek ők is és felajánlják a segítségüket.
Már csak az, hogy sikerült ilyen pontosan ránéznem a célomra, átrendezte a körülményeimet, és mintha minden a kezemre játszana. Azóta egy nagy vágtává vált az életem: non-stop dolgozom és nagyon jól érzem magam. A vágta jó szó, mert kifejezi a lendületes előrehaladást, a sebességet és a diadalt. Jó belegondolni, hogy ez csak fokozódni fog. 🙂
Nagyon hálás vagyok azért, hogy behoztad a módszert és dolgozol azon, hogy minél többen megismerjék. 🙂 Üdv, Norbi


Arra nem számítottam, hogy ennyi felismerésem lesz. Arra számítottam, hogy pár célom kitisztázódik. Ehelyett megtaláltam a céljaim célját, a célt, ami egész lényemet hajtja, ami az erőt eddig is adta, de nem volt tudatos. Ezzel a tudással rengeteg energiát meg tudok spórolni és hatékonyabban tudok élni.” R. Norbert, ügyvezető

6 évvel később:

Nagyon jónak tartom a módszereteket. Nekem sokat segített.

Magabiztosság, lelki kiegyensúlyozottság, vezetőként hatékonyabb működés, az emberekkel történő kommunikáció hatékonysága a megértésekből adódóan, stb.

Háromszoroztuk azóta az árbevételünket 600 millióról 1,8 milliárdra.

Ha egyszer úgy hozza az élet, hogy nem azt csinálom, amit most, akkor szívesen fogok segíteni több embernek a céljaik megtalálásában. Most csak 140 dolgozóval foglalkozom. :-)”


A konzultáció során nagyon kellemes élmények értek. Jó volt látni azt, hogy vannak képességeim, amik egyediek. Az is meglepő volt számomra, hogy a képességeim és a jellemvonásaim egy irányba mutatnak és összefoglalhatóak egy célban. Ezek rendkívül pozitív élmények voltak.

Sajnos, amikor a cél megfogalmazásához értem több nehézség és leértékelés is eszembe jutott, amitől kezdtem a célommal kapcsolatban nem jól érezni magam. De mivel más cél nem reális számomra, nekiláttam a cél kidolgozásának, az ideális kép részletezésének. Itt már ugyanolyan lelkesen tudtam beszélni róla, mint a konzultáció elején. Úgyhogy a konzultáció eredménye számomra az, hogy a célom valóban cél, csak nagyon lámpalázas vagyok!” T. Tamás, ügyvezető

1,5 év múlva:

Az Életcél Konzultációt kissé születésnapomnak tekintem. Az ember ugyanis abból él, ha vannak céljai és ezek erős szándékon alapszanak. Erős szándék nélkül a dombok hegyeknek tűnnek, erős szándékkal viszont a hegyek tűnnek domboknak.

Én Zita kitartó konzultációja során leszámoltam a téves elképzelésekkel, amelyek gyengítették a szándékaimat.

Igazi öröm volt rájönni, összefoglalva látni, hogy milyen értékek vannak bennem, amiket a céljaim szolgálatába tudok állítani.

Köszönöm Zita!” T. Tamás


Ami most történik, hogy visszajöttek olyan kellemes érzések, a cselekvésre való hajlandóság kellemes érzése, ami gyerekkoromban megvolt. …

Valahogy visszatért az a belső jókedv vagy nem is tudom mi, ami régen megvolt. Most már tényleg “csak” be kell indítani a motorokat és csinálni dolgokat, de valójában tele vagyok izgalommal ezzel kapcsolatban, mintha utazásra készülnék, teljesen olyan érzésem van.” U. Ildikó

2 hónap múlva:

Kijöttem a “nem csinálom, csak gondolkodom” állapotból, mert most aztán tényleg nekiálltam: kitalálok, megvalósítok. Nagyon jól érzem magam tőle. Aktív vagyok (tényleg nagyon szeretem csinálni a dolgokat), jobban érzem magam. És a vicc az egészben, hogy nekem ez tényleg annyira könnyen megy és szívesen csinálom, hogy talán pont ezért nem tartottam sokra, mert ez “biztos mindenkinek megy”. És nagyon jó érzés tudni az adatokat, amit a konzultáció adott, mert ezzel a tudatossággal sokkal kitartóbban és magabiztosabban állok a dolgokhoz.
Úgyhogy még egyszer köszönöm a segítséget!
” U. Ildikó


”4 év távlatából is, csak nagy szavakkal beszélhetnék az Életcél Konzultációról. Viszont inkább egyszerűre fogom. Van az a mondás, hogy amikor elveszítjük a fonalat, csak vissza kell menni a kályhához. Mert a kályha a kiinduló pont 🙂 Nekem a konzultáció olyan stabilitást adott, mint az a bizonyos kályha. Amikor az ember lányának nagy formátumú elképzelései vannak egy jobb jövőről, akkor ugyancsak fel kell kötnie a fehérneműt, mert jön ám az ellenszél viharostul. És az eltérítések is szépen be-berontanak a képbe. Ilyenkor csak szépen visszatértem az eredeti óhajaimhoz, amiket megfogalmaztam a konzultáción, és az akkor napvilágra került képességeimet is azonnal visszanyertem. Valahogy ezek össze vannak ragasztva? Ha elmondanám, hogy a törekvéseim sokkal jobban váltak valóra, mint azt óhajtottam, szinte a hihetetlen kategóriába tartozóan, talán nem fogadnád el igaznak. Tehát inkább nem mesélek róla 🙂 Az eredmény mégis önmagáért beszél. Nem pénzre vágytam, nem voltak vezetői ambícióim sem. Mégis olyan szituáció megvalósulásában vettem részt, amit lehet, hogy csak évek múlva fogunk többen is észrevenni és élvezni. A munka folyik tovább rendesen, csendesen, mert „dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes”. Szeretettel T. Mária tanácsadó”


2 hónappal a Konzultáció után:
„A veled való munka rengeteg változást elindított bennem, sokkal stabilabb vagyok- egy új világ nyílt ki előttem- ezt túlzás nélkül állíthatom!!!!” G. Andrea

További 3 hónap múlva:

„Egy alapos önismeretre tettem szert a segítségeddel. Elkezdtem a “rendszerben” való gondolkodást- ez által átalakítottam az életem minden területét (átláthatóvá tettem). A rendszerezés miatt sokkal hatékonyabb lettem, így jutni fog időm olyan dolgokra is, amit sokkal szívesebben csinálok. Ettől pedig lelkes és boldog vagyok, több energiával rendelkezem, jobban alszom, kiegyensúlyozottabb vagyok, nem félek úgy a jövőtől, jobban bízom magamban….hú és még mindig tudnék írni, de majd máskor folytatom. Úgy is sok minden fog még ez után is történni.” G. Andrea

Azóta eltelt újabb 2 év, ami alatt Andrea megtanult egy új szakmát és sikeresen karriert váltott. Nagyon boldog új hivatásában.


„Két nap kemény munka után, elvégeztem az Életcél konzultációt, ami igazán nyugalommal töltött el. Miért? Mert innentől kezdve úgy gondolom, már nincs dolgom!! Miért? Mert most már TUDOM!! Fülem mögött a kispolcon mindig ott van a tudatomban, hogy mi a célom, mi a dolgom és ez szüntelen. Csak felidézem a fehér lapokat, és látom az egész folyamatot. Fontos, hogy Tudom és teszem a dolgom. Minden az irányba dolgozik, hogy a célom megvalósuljon.” M. Vera

 7 hónap múlva:

„Amit azóta is tudok, és látok magam előtt, hogy jó Vezető vagyok a megfelelő helyen. Egy hónapja, kaptam egy állás lehetőséget, vezetőt kerestek, viszont fő állásban. Azonnal tudtam, hogy nem, a kisfiam miatt. Rendben. Elfogadták. Majd múlt héten megint hívtak, hogy kidolgoztak egy másik lehetőséget, hátha így könnyebb nekem is dönteni, fele munkát kérik, azt is rám bízzák, meg itthonról, csak mégis… Elképesztő, hogy pont most jött ez a munka lehetőség, amely abszolút optimális, mert magam ura lehetek, ahogyan azt elképzeltem, meg minden egyéb.” M. Vera


Eddig egész életemben jelen volt egyfajta bizonytalanság, kétség azzal kapcsolatban, hogy mi is a dolgom az életben. Nem találtam meg a választ, ezért nagyon kíváncsi voltam, hogy mit ad az Életcél Konzultáció.
Már az első rész végén is éreztem, de most, az egész végén főleg azt érzem, hogy ez a kétség letisztult. Stabilnak érzem magam. Összeállt egy kép magammal kapcsolatban. Amiket eddig sejtettem, megfigyeltem magamon, azok most egységgé váltak. Ez nagyon jó érzés. Ad egy stabilitást. „Közelebb” kerültem magamhoz. Tisztában vagyok magammal, a képességeimmel és azzal, hogy mik azok, amikben sikeres tudok lenni. Ehhez eszközöket is kaptam.
Azt érzem, hogy most már nem csak bolyongani fogok és próbálkozni, meg keresgélni, hanem célirányosan menni előre a céljaim felé. Köszönöm a segítséget!
” Sz. Krisztina

4 évvel később:
Nagyon hálás vagyok a páromnak, aki biztatott, hogy mindenképpen csináljam meg az Életcél Konzultációt. Már lassan 4 éve, hogy megcsináltam, és a mai napig eszembe szokott jutni, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy találkoztam ezzel a programmal.

A program előtt – visszagondolva – úgy éltem az életemet, hogy elkanyarodtam különböző “mellékutakra”, tulajdonképpen kerestem a helyemet. Valahogy mindig azt éreztem, hogy szeretem, amit csinálok, de ez még nem az igazi, illetve volt bennem egy kétség folyamatosan.

Az Életcél Konzultáció egy nagyon jól felépített program, ami abban segített, hogy kívülről ránézzek saját magamra, és rávilágított olyan dolgokra magammal kapcsolatban, amikre a konzultáció nélkül nem tudtam volna ránézni ilyen objektíven. A végére összeállt egy kép bennem, egy erős és magabiztos lelkesedés azzal kapcsolatban, hogy mi a célom az életemmel, minden a helyére került.

Azóta megszűnt a kétségem, hogy vajon tényleg azzal foglalkozok, ami igazán hajt engem legbelül. Olyan érzés ez, mint amikor egy kivilágított, kitáblázott autópályán mennék a célállomás felé, közben komfortosan érzem magam, magabiztos vagyok és biztosan tudom, hogy oda jutok, ahová szeretnék, nem tévedek el útközben. És az pedig, hogy az életcélomon haladok, boldogságot okoz.

Azt a magabiztosságot, amit érzek és azokat az eredményeket, amiket elértem azóta, mind ennek a konzultációnak köszönhetem, hiszen időt és pénzt spóroltam vele.
Mindenkinek ajánlanám, függetlenül attól, hogy hány éves és mit csinál az életben.” Sz. Krisztina


2 éve végeztem el a konzultációt…épp pakolgattam, és megtaláltam jegyzeteimet…és mire lettem figyelmes…hogy…hogy pont az csinálom, amit a program során kidolgoztam…az ÁLMAIMAT! Woow!” – S. Adrienn


“Mindig szerettem a munkáimat, és el is tudtam végezni. De amikor vezetőként egy sikeres nagy munka végén mindenki örült és ujjongott, bennem volt valami nagy üresség. A munka sikerült. Elismertek anyagilag és emberileg is. Mi hát a baj? Ezen sokat gondolkodtam, de ez a szeminárium volt az, ami segített abban, hogy teljesen kitisztuljon a kép, és rájöttem, hogy mi hiányzott. Azóta új munkahelyem van. Nem munkaidőben dolgozom! Mindig! 🙂 Mert pontosan ott és azt csinálom, amit szeretek, és ami a hobbim is, azaz nem is tekintem valójában munkának. Amikor elérünk valamit, az hatalmas örömmel és újabb lendülettel tölt fel. Én NINCS üresség! Boldogság van! 🙂 Persze ettől az otthoni dolgaim is jobban mennek, és sokkal kiegyensúlyozottabb is vagyok.” T. Judit


„Nagyon örülök, hogy megcsináltam az Életcél Konzultációt! Azóta nagyon sok változás történt az életemben és a dolgok igazán jó irányba kezdtek elmozdulni.

Hosszú idő óta újra saját magam vagyok, és ez nagyon jó érzés! Eldobtam mindent, ami nem az enyém és amire igazából semmi szükségem. Ennek eredményeként hirtelen felpezsdült az életem. Egy megújult lelkesedést élek meg a munkával és a különböző tevékenységeimmel kapcsolatban. Újra úgy történnek a dolgok, ahogy én akarom és képes vagyok mindezt összehangolni és ezáltal harmóniát teremteni. Ez fantasztikus érzés!

Képes vagyok a jövőt teremteni, kiszakadtam a múltból, de a múltbeli tapasztalatokat is be tudom illeszteni a törekvéseimbe, így a korábbi kudarcok és veszteségek már nem hatnak rám és nem tartanak vissza!

Köszönöm az Életcél Konzultánsomnak! Remek munkát végeztél!” Sz. Lívia


„Először jól átvilágítottunk engem, azaz én saját magamat. Azt mondhatom, hogy jó volt így ránézni arra, hogy ki is vagyok én, milyen is vagyok, milyen képességeim vannak.
Az kérdés volt egyébként számomra, hogy tényleg a célomon vagyok-e. Most azt mondhatom, hogy igen, célon vagyok teljesen, ez jó hír. És ehhez alakítottam a képességeimet. Ez még jobb megértést adott saját magammal kapcsolatosan.
Önmagában érdekes volt látni már az elején is a tehetségek/személyiség/célok összefüggését, de akkor még nem tudtam, hogy hova fogok eljutni ebből. Aztán így a végén a kidolgozott terv alapján világossá vált, hogy mi is az én UTAM. Mindig is sejtettem ezt, de ennyire sosem volt világos és egyértelmű, továbbá az sem, hogy mik azok a pontos lépések, amik a kitűzött célomhoz vezetnek.
Most viszont egyértelmű, és így minden akadály csak egy apró porszem az utam során, így könnyen kezelhető, mivel a szemem a célon van. Ez hihetetlen sok erőt, energiát ad! Nagyon megerősít és nagyon magabiztossá tesz.
Most úgy érzem, hogy tényleg életre keltem. Köszönöm szépen!”
T. Péter, ügyvezető

Egy héttel később:
„Csak szerettem volna még egyszer megköszönni az Életcél Konzultációt neked. Amióta megcsináltuk, azóta teljes mértékben érzem, hogy rehabilitálódtak a céljaim. Hihetetlen módon célra kerültem. Nagyon tudatosan tudom szervezni a dolgaimat, és tényleg csak azokkal a dolgokkal foglalkozok, amelyek a céljaim eléréséhez vezetnek. Sokkal jobban is vagyok szellemileg is és fizikailag is. Szóval köszönöm szépen még egyszer!” T. Péter

Várjuk megkeresésedet a zita@eletcelkonzultacio.hu email címen!

© 2020 Foundations of Brilliance Inc. Minden jog fenntartva. Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Library-t, amiért engedélyezte, hogy részleteket közöljünk L. Ron Hubbard szerzői joggal védett műveiből. A WISE a WISE International tulajdonában lévő védjegy, használata annak engedélyével történik. IA #16021301INTR