ÉLETCÉL MŰHELY
Mi az, amit igazán csinálni akarsz az életben?

A munkád, karriered megadja számodra mindazt a sikert, a jól végzett munka örömét, amire valójában vágysz?
Vagy időnként elbizonytalanodsz, hogy pontosan mik is a céljaid azzal, amit csinálsz, vagy hogy hogyan is valósítsd meg azt az életet, amit igazából szeretnél?

De tudod-e teljes bizonyossággal, hogy mit akarsz kezdeni az életeddel? Lehet, hogy ez nem is olyan könnyű kérdés?
Valóban, az emberek többsége nem tudja, pontosan miért is csinálja, amit csinál, és még ha olyan szerencsés is, hogy szereti a munkáját, a szükséges alapok ismeretének hiányában nehéznek találja, hogy még tovább lépjen.

A kevésbé “szerencsések” pedig még csak nem is szeretik a munkájukat, és nem tudják, mi lehetne a számukra megfelelő karrierirány.
Mindennek következményeként rengetegen vannak, akik nem teljesen elégedettek és boldogok a munkájukban, van egyfajta hiányérzetük, ami kihatással van az egész életükre.

Viszont létezik egy szolgáltatás, amely nem kevesebbet nyújt, mint A megoldást ezekre a gyötrő problémákra. Ez az Életcél Konzultáció.

Ennek eredménye egy olyan személy, aki
barrier11) Kétségek nélkül tudja, hogy mi a legfőbb mozgatórugója az életben, és hogy ennek a belső hajtóerőnek a segítségével hogyan tartsa folyamatosan magas szinten a motivációját.
2) Ismeri legfőbb értékeit és tudja, hogyan állíthatja őket a vágyott siker elérésének szolgálatába.
3) Tudja, hogy mi az a karrierút, ami elvezeti kitűzött céljai eléréséhez és annak az életnek a megteremtéséhez, amire igazából vágyik.
4) Tudja, hogyan találhat magának újabb és újabb izgalmas célokat, amikor eléri a kitűzötteket. Tudja, milyen az a kitűzött cél, ami őt személy szerint a leginkább meg tudja mozgatni.

Most már lehetőséged van rá, hogy ezen az eddig csak profi konzultánsoktól elérhető személyes Konzultáción kívül egy másik, nagyon költséghatékony módon is hozzájuthass az Életcél Konzultáción elérhető eredményekhez. Ez az Életcél Műhely!

Itt a résztvevők rövid elméleti képzést követően – párban dolgozva profi konzultáns és tréner felügyelete mellett – egymást segítik át a szükséges lépéseken. Időtartama: egy délután + 2 egymást követő nap (összesen 25 óra).

Min alapul az Életcél Konzultáció és a Műhely technológiája?

L. Ron Hubbard (módszerünk az ő felfedezéseire épül) ezt mondja egyik írásában:
„… tény, hogy az egyén már kétéves kora előtt tisztában van azzal, hogy mi az alapvető célja. Az egyén tehetsége, veleszületett személyisége és alapvető célja – egy csomagként – egységet alkotnak. … Ki fog derülni, hogy későbbi élete során mindig akkor volt sikeres, amikor ezt az általános mintát követte.”

Gondolj bele
• hány embernek van egy nagyszerű célja, amit azonban nem hangolt össze a tehetségével, adottságaival és személyiségével?
• hányan vannak, akik csupán arra alapozva választanak foglalkozást, hogy miben jók, miben tehetségesek, figyelmen kívül hagyva a személyiségüket és késztetéseiket? Az eredmény egy boldogtalan karrier.
• hány olyan embert ismersz, aki rendelkezik a tehetséggel és személyiséggel ahhoz, amivel foglalkozik az életben, de a céllal nem igazán? Ők gyakran fáradtak és unottak, és híján vannak mindenféle szenvedélynek vagy örömnek azzal kapcsolatban, amit csinálnak.
• hány olyan emberrel találkoztál, aki ténylegesen összehangolja az életét a három sikertényezőjével (tehetség, személyiség és célok)?

Az Életcél Konzultáció és a Műhely ezekre a problémákra nyújt megoldást.

A folyamat

puzzle1Az első részben először feltárod saját sikertényezőidet: tehetségeidet, veleszületett személyiségedet és életcélodat (hajtóerő).
Majd a második részben megkeresed, hogy milyen konkrét tevékenység vagy karrier irány az, ami összhangban van ezzel a csomaggal. (Ha eddig sem voltak kétségeid a választott karrierút helyességéről, ebben a részben nagyobb bizonyosságra tehetsz szert róla.) Ezenkívül azt is megvizsgálod, hogyan tudnád még nagyobb összhangba hozni tevékenységedet a tehetségeiddel, személyiségeddel és életcéloddal, ezzel azokra a legfontosabb tényezőkre helyezve a hangsúlyt, melyek jövőbeni sikereid forrásai lesznek.
Így végül tisztában leszel a Te személyes utaddal a siker felé egy olyan választott karrierben, melyben egyre több örömmel és megelégedettséggel fogsz tevékenykedni.

Elérkezett az alkalom, amikor Te is megtapasztalhatod ezt a kivételes módszert, és az Életcél Műhelyen részesülhetsz azokból a nyereségekből, melyek eddig csak profi Életcél Konzultánsok közreműködésével voltak elérhetőek!

Mi a különbség az Életcél Konzultáció és a Műhely között?

Az Életcél Műhely eredménye megegyezik az Életcél Konzultáció 1. és 2. részének eredményeivel, fent “A folyamat” leírása szerint. A Konzultációnak van egy harmadik része is, melyben a személy kidolgozza azt a tervet, mellyel megvalósítja életcélját a választott karrier irány segítségével. A Műhelynek nem része ez a lépés. (Természetesen igény esetén van lehetőség ennek kidolgozására is négyszemközti konzultáció keretében.) Az Életcél Konzultációhoz képest a különbséget ezen kívül mindössze a forma jelenti: a munka kis csoporttal (maximum 6 résztvevővel), párokban zajlik, nem egy profi konzultánssal négyszemközt.

Milyen hatása lesz az életemre, ha részt veszek az Életcél Műhelyen?

„Ez a szolgáltatás fantasztikus, minden embernek meg kellene kapnia. Számos személyes nyereségem, felismerésem volt, és én magam is sokkal jobban célra kerültem. Óriási lökést kaptam az életemben!” U. Ildikó

„Azt reméltem, hogy megtudom, ki vagyok valójában. Hogy képessé válok felismerni a valódi céljaimat és hogy megnőnek ehhez az energiáim. 100%ban megkaptam mindent, amit vártam, vagy csak reméltem. Soha nem gondoltam volna, hogy mindaz, amit életemben imádtam csinálni, egy tőről fakad. Olyan sokféleség, olyan szerteágazó, hogy tényleg hihetetlen volt a gondolat is, hogy ebben van valami közös. És hogy ez a közös dolog, hogy vagyok én. Egyáltalán ki vagyok én. Vagy miért vagyok az, aki. Nos, most már megtaláltam mindezt. És mondhatom, nagyon kényelmes lett egy pillanat alatt felvenni azt a nézőpontot, amit most már tudatosan fenn is akarok tartani. Megtaláltam „magam” – a csomagom, ahogy L. Ron Hubbard mondja. Ezzel hihetetlen stabillá váltam az életemben. Olyan, mintha begyújtottam volna a rakétáimat, miközben eltűnt volna a több tonna súly a vállamról. Nos, ez a szabadság. Köszönöm.” V. Attila

„Fantasztikus látni, hogy az a személy, akit segítek a konzultáció folyamán, milyen változásokon megy át és mennyire újjáéled, mint személy. Határozott és magabiztos lesz a céljaival kapcsolatban; és hogy ebben segíthettem, a világ egyik legjobb játéka. Egy olyan játék, amitől mind a ketten hatalmas nyereségeket kapunk.” Sz. Zsolt

Mi biztosítja, hogy elérem ezeket az eredményeket?

help2A tréner, aki a profi felügyeletet is biztosítja, és gondoskodik a teljes végeredmény eléréséről, Janurik Zita, az Életcél Konzultáció Magyarország vezető konzultánsa. Nagy rutinnal rendelkezik abban, hogy a módszerben addig járatlan párokat segítsen át a teljes folyamaton, hiszen ő a harmadik olyan személy a világon, aki engedéllyel rendelkezik Életcél Konzultánsok képzésére is, Bernard Percyt, a módszer kidolgozóját is beleértve. Eddig több, mint száz konzultáns képzését és gyakornokságát, több száz Életcél Konzultációt felügyelt személyesen.

Kiknek szól elsősorban az Életcél Műhely?
Ez egy kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnének részesülni az Életcél Konzultáción elérhető eredményekből, de a profi, négyszemközti konzultációt anyagilag nem engedhetik meg maguknak.

Mennyi időt vesz igénybe?
A Műhelyt egy délután, plusz 2 teljes, egymás utáni napon tartjuk. Intenzív, hosszú napokra számíts!

Az Életcél Műhely időpontja:
jelenleg nincsenek új időpontok

Ha szeretnél részt venni az Életcél Műhelyen, kérlek jelezd felénk a lenti űrlap kitöltésével. Így amint összejön egy megfelelő létszámú csoport az érdeklődőkből, meg tudjuk tartani a Műhelyt.

Az Életcél Műhely teljes díja:
100.000 forint/fő (Áfa mentes számlát adunk magánszemélyeknek.)

A díj az alábbiakat tartalmazza:
• Az Életcél Műhely 1. és 2. részének egymáson történő konzultálásához szükséges elméleti képzés,
• a konzultációk felügyelete,
• nyomtatványok, papír, íróeszköz (a résztvevőknek semmit nem kell hozniuk).

A díj nem tartalmazza:
• A jogot arra, hogy a résztvevő akár ingyenesen, akár díjazásért másokat konzultáljon. (Ennek a jognak a megszerzéséhez és a profi konzultánssá váláshoz részt kell venni az Életcél Konzultáns Képzésen és Gyakornokságon.)
• Saját példányt a Műhely elméleti anyagából. (A Műhely résztvevői csak a helyszínen használható leírást fognak kapni segédletként a közös munkához.)

Helyszín:
Budapest

Semmiféle tanácsadói tapasztalatra nincs szükség, viszont csak olyanok jelentkezését várjuk, akik szívesen segítenek másoknak és hajlandóak felelősséget vállalni egy másik személlyel együtt történő közös munkáért!

Részvételi szándékodat, érdeklődésedet vagy esetleges kérdéseidet kérjük a lenti űrlapon jelezd. Következő lépésként részt vehetsz egy ingyenes négyszemközti szituáció felmérésen a trénerrel, Janurik Zitával. Itt átbeszélitek a helyzetet vagy problémát, amire megoldást vársz, és hogy a Műhely megfelelő-e a számodra.

Jelentkezésedet követően hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. A helyek száma korlátozott, mindössze 4 – 6 fő jelentkezését tudjuk elfogadni egy-egy időpontra!
Jelentkezz most, és szerezd meg a teljes bizonyosságot céljaidról, hogy mielőbb szárnyalhass feléjük!

További ízelítő az elérhető sikerekből:
”Hihetetlen élmény és nagyszerű játék volt. A közös, együttes gondolkodás, a segítség, iránymutatás igazi helyzetbe hozott ahhoz, hogy ráleljek önmagam egy-egy részére. Megértettem, hogy mindazok a tulajdonságok, képességek, amik segítenek az életemben fontos részei annak, ami a végső célom. Ráadásul mindezzel boldogságot és örömet szerezhetek másoknak. Több régi vágyamat és új célomat rendeztük egységgé. Hiszem és tudom, hogy ezek mind beleférnek az életembe. Látni azt, hogy saját célommal mások örömére is szolgálhatok, felettébb örömteli élmény. Most egy más szemszögből látom az életcélt. Mindenképp érdekes, izgalmas önmegismerő és felismerő játéknak tartom. Ez egyben az életemre jelentősen kiható tényező. Nagy segítségünkre volt Zita, a türelem és az aprólékos pontról-pontra haladás végül segített összerakni a képkockákat. Köszönöm.” B. Zsuzsa

„Csodálatos, hogy Bernard kifejlesztette ezt a programot!!! Ettől jobb helyen nem is tölthettem volna ezt az időt. Új adatokat, ismereteket kaptam, olyanokat, amik kincset érnek számomra, és amik segítségével megvalósíthatom az álmaimat!” Ny. Ágnes

„Világossá vált számomra, hogy mi vagyok én, mit célszerű csinálnom és ezzel mit tudok elérni. Az összes kétség és „talán” eltűnt, ami önmagában is nagyon nagy eredmény. Mivel mostantól kezdve magamat teremtem, nem valaki más célját, ez azonnali (állandó) érzelmi javulást okoz, határozottabb lettem és sokkal ellenállóbbá váltam bármilyen kritikával, támadással szemben. Ez olyan, mint egy nagy szélviharban találni egy vaskorlátot, amiről tudod, hogy oda visz, ahová menni akarsz.” R. Norbert

„Amikor az Életcél szemináriumon voltam, eldöntöttem, hogy én is meg akarom tudni az egyéni célomat. Nagyon bonyolult dologra készültem és rá kellett jönnöm, hogy ez az anyag is az egyszerűséget tükrözi és ez szuper! Nagyon szerettem itt lenni, mert csupa-csupa életerő és szeretet vett körül!” T. .Anna

„Nagyon szuper volt! Tetszett, hogy nagyon egyszerű az egész valójában, jól érthetőek az adatok, nagyon jól van összegyűjtve, és viszonylag kevés az elmélet, viszont jó sok a gyakorlat! Én nagyon szeretem ezt az arányt. Zseniális volt, hogy amikor előjöttek a menet közben felmerülő gyakorlati kérdések, azonnal válaszokat kaptunk rájuk.” L. Szilvia

Ui.: Ha érdekel a profi, négyszemközti tanácsadás, a leírást róla itt találod >>

© 2015 Életcél Konzultáció Magyarország, Art Management Bt. Minden jog fenntartva! Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Libraryt, amiért engedélyezte, hogy részleteket közöljünk L. Ron Hubbard szerzői joggal védett műveiből. Az ÉLETCÉL KONZULTÁCIÓ szolgáltatása és nevének használata az Alkalmazott oktatástan licencéhez kötött. Az ALKALMAZOTT OKTATÁSTAN, APPLIED SCHOLASTICS szavak és az Alkalmazott Oktatástan logó bejegyzett védjegyek, amelyek az Association for Better Living and Education International (Nemzetközi Szövetség a Jobb Életért és Oktatásért) tulajdonában vannak, és használatuk annak engedélyével történik.