Életcél Konzultáció profi konzultánssal

MI AZ, AMIT IGAZÁN CSINÁLNI AKAROK AZ ÉLETBEN?

Bizonytalan néha, hogy milyen irányt kövessen? Kiváltja azt a hatást, amit szeretne?

A mindennapi tevékenysége megadja Önnek a siker és a jól végzett munka örömét, amit megérdemel?

Az Életcél Konzultáció segíteni fog Önnek, hogy megtalálja a megfelelő irányt…

…, hogy egy boldogabb, elégedettebb életet élhessen.

Az Ön sikerének három kulcstényezője

A célok elsődleges fontosságúak az Ön boldogsága szempontjából.

L. Ron Hubbard szerint: „Ha az ember képes álmodni és képes arra, hogy céljai legyenek, akkor boldog és életteli tud lenni. Ha nincsenek céljai, akkor még csak jövője sincs.”

Azonban ahhoz, hogy Ön igazán sikeres lehessen, a célok kitűzése önmagában nem elegendő. A céloknak összhangban kell lenniük további két tényezővel.

Az Ön sikerének három kulcstényezője tehát: 1) a tehetsége 2) a személyisége és 3) a céljai, motivációi.

  • Hány embernek van egy nagyszerű célja vagy hivatása, amit azonban nem hangolt össze a tehetségével, adottságaival és személyiségével?
  • Hány olyan embert ismer, aki rendelkezik a tehetséggel és személyiséggel ahhoz, amivel foglalkozik az életben, de a céllal nem igazán? Az ilyen emberek gyakran fáradtak és unottak, és híján vannak mindenféle szenvedélynek vagy örömnek azzal kapcsolatban, amit csinálnak.
  • Hány olyan embert ismer, aki ténylegesen összehangolja az életét a siker három kulcstényezőjével: tehetség, személyiség és cél?

Azáltal, hogy megérti és összehangolja ezt a három dolgot saját magával kapcsolatban, képessé válik a helyes döntés meghozására arra vonatkozóan, hogy milyen karrier irány a legjobb az Ön számára.

Mi az Életcél Konzultáció?

Az Életcél Konzultáción megtudhatja, hogy mi az, amit igazán csinálni akar az életével és hogyan érheti el azt a karriert, amire valójában vágyik.

„Most már tudom ki vagyok… és mi az, amit igazán csinálni akarok az életemben. Mindig is úgy éreztem, hogy tele vagyok erővel és energiával, de soha nem tudtam, hogyan használjam ki ezt az erőt. Úgy éreztem magam, mint egy nagyteljesítményű, járó turbómotor, ami csak lóg a levegőben és sehova nem megy. A program összeillesztett a futóművemmel és most már ki tudok lőni!!!”  Devin – tanár és zenész

A Konzultáció három jól elkülöníthető részből áll, melyek mindegyike segít Önnek, hogy pontosan megtalálja a helyes utat ahhoz a karrierhez, amit szeretne magának.

1. rész: A siker három kulcstényezőjének megértése és összehangolása

Egy speciális megközelítéssel megvizsgálva teljesen új megértést fog nyerni a képességeiről/tehetségeiről, személyiségéről és céljairól (motivációiról).
A legtöbb ember soha nem értékeli ki teljesen ezt a három tényezőt a maga számára. A konzultáció során Ön elkezdi felfedezni, és jobban megérteni, hogy ezek a tényezők és ezek összehangolása miért életbevágóak ahhoz, hogy a megfelelő irányba tudja terelni az életét.

„Döbbenetes volt konfrontálódni a saját képességeimmel, tehetségeimmel és célommal, aztán meglátni, hogy tulajdonképpen mindent ugyanazon cél érdekében használok és fejlesztek. Közben rá kellett jönnöm, hogy van olyan képességem, amely nagyon erősen ott van bennem és volt is mindig, mégis valami hülye ok folytán leértékeltem, rengeteg kellemetlen percet és érzést okozva magamnak ezáltal. Ez az egész, mint lényt erősít meg. Köszönöm.” – Cs. Éva Gabriella

2. rész: Az Ön számára megfelelő irány meghatározása

Az előző részben összehangolt három sikertényezőjére alapozva meghatározza, hogy milyen karrier a megfelelő az Ön számára.
Miután összehangolta a három sikertényezőjét, egy különleges megközelítést használunk, hogy segítsünk világossá tenni az Ön számára helyes, sőt ideális karrier utat. Képes lesz megszüntetni a bizonytalanságot azzal kapcsolatban, hogy mi a legjobb az Ön számára, amikor megérti, milyen tevékenység van összhangban a képességeivel, személyiségével és céljaival. Így képes lesz egy megfelelő, tartalmas irányt választani, amit követni akar az életben.
És micsoda megkönnyebbülés végre tudni, hogy mi a helyes karrier az Ön számára!
Ennek ismerete megadja Önnek a motivációt és energiát, ami mozgásban tartja.
A második rész végére tudni fogja bizonyossággal, hogy mi a helyes útvonal az Ön számára.

„Ezt a csodálatos programot elvégezve magabiztos és boldog vagyok, hogy tudom milyen irányba haladok a jövőm érdekében. Már nem érzem úgy, hogy az időmet pazarolom, mert tudom hova akarok eljutni.” – Virginia

3. rész: Konkrét lépésekből álló terv létrehozása

A program harmadik részében egy teljesen személyre szabott tervet készítünk az Ön életcéljának megvalósításához. Egy nagyon egyedi megközelítést használva, Önnel együtt dolgozva egy olyan tervet alakítunk ki, amely segíteni fogja a karrierjével kapcsolatos céljainak meghatározását és megvalósítását, amelyek összhangban vannak a három sikertényezőjével.
Ennek eredményeképpen – megtalálva az irányt, amit követni kíván – érteni fogja, hogy mit szükséges tennie ahhoz, hogy megvalósítsa terveit és elérje életcélját. Ez vezeti, hajtja Önt jövője építése felé.

„Mióta elvégeztem a programot, teljesen átszerveztem az életemet, hogy összhangba hozzam a megismert sikertényezőimmel. Azt gondoltam, hogy elég jól ismerem és értem magamat (ez a program persze meg is erősítette néhány megfigyelésemet) de nem tudtam, hogy mit nem tudok.
Nem tudtam mi az, amit az embernek tényleg tudnia kell magáról és így nem tudtam, hogy valamit nem tudok magamról. Miután rájöttem mik a tehetségeim, személyiségem és céljaim (motivációim) kitűztem pár célt és nekiálltam a munkának. A nagyszerű az volt benne, hogy egyáltalán nem bántam a sok munkát. Élveztem mindent, mert volt egy célja. Azt csinálom, amit imádok és azt mondhatom, hogy e nélkül a program nélkül nem tartanék ott, ahol tartok.” – Sam, főiskolás

A program időtartama

A teljes program időtartama egyénenként eltérő lehet. Az első rész rendszerint 3-6 órát, a második rész 2-3 órát, a harmadik rész szintén 2-3 órát vesz igénybe.
A legcélszerűbb szünetek nélkül végigmenni a teljes programon. Ha ez nem lehetséges, a részek közt érdemes a lehető legkevesebb szünetet tartani.

A konzultáció módja

A konzultáció teljes ideje alatt négyszemközti, személyes konzultáció zajlik Ön és egy professzionális, az Életcél Konzultációra kiképzett konzultáns között.
Meghatározott lépések szerint haladunk, a módszer, az eljárás állandó. De mivel minden személy és helyzet más, nem használunk mindenkire ráhúzható sablonokat a végrehajtásban. Azt találtuk, hogy a két személy közti élő kommunikáció ténylegesen a legjobb mód a megfelelő eredmény eléréséhez.

Kinek való a program

Az Életcél Konzultáció segítséget nyújt iskoláskorúaknak, aktív dolgozóknak és a már visszavonultaknak egyaránt, hogy megtalálják azokat a területeket, ahol valami kimagaslót szeretnének alkotni.

Segíti őket, hogy sikeres és elhivatott személyekké váljanak – olyanokká, akik kihasználják mindazt, amit tudnak, hogy szenvedéllyel követhessék álmaikat.

Mennyibe kerül a program elvégzése?

Mielőtt megválaszolnánk ezt, érdekes lehet belegondolni az alábbi kérdésekbe is:

Miért kellene azzal a bizonytalansággal élnie, hogy nem egészen tudja merre menjen?
Miért is lenne elégedetlen vagy unott a munkájával kapcsolatban, ha boldog is lehet?
Miért pazarolna el hosszú éveket az életéből a rossz irányba menve?

A program teljes díja: 300 000 Forint.
(A szolgáltatásról áfa mentes számlát állítunk ki.)

Milyen tényleges változást okozhat egy személy életében az Életcél Konzultáció?

Az alábbi beszámoló egy üzletasszonytól ízelítőt adhat ebből:

„Nagyszerű nyereségeim voltak és teljesen elszálltam az Életcél Konzultációt csinálva. Milyen csodálatos program!

Hányan éljük az életünket azon elmélkedve, hogy mik leszünk, ha nagyok leszünk és reméljük, hogy majd egyszer csak valamiféle az életünket gyökeresen megváltoztató felismerésre fogunk jutni, ami segít megvilágítani az utat? Hányan vándorlunk munkáról munkára, projektről projektre, keresgélve azt, reménykedve azután, amelyik egyszer csak „megvilágosít” minket, hogy végre megnyugodhassunk és lehessen egy termelékeny, céltudatos és boldog életünk és ne kelljen többé folyton változtatni a játszmánkat?

Éveket töltöttem el azzal, hogy vizsgálgattam ki vagyok és mit akarok csinálni a megélhetésemért és úgy gondoltam, hogy mindent tudok … szinte. Volt néhány darabka, ami hiányzott és elvégezve a programot megtaláltam ezeket.
Amiből a legnagyobb megerősítést nyertem az annak a felismerése volt, hogy azok az érzések, hogy „valami nincs rendben velem”, amiért visszarettenek egy 9-től 5-ig tartó munka, vagy annak gondolatára, hogy egy nagy cégnél dolgozzam, nem hiányosságok a jellememben, hanem valójában a személyiségem pozitív pontjai.

Az vagyok, aki vagyok, és ha nem szeretem vagy nem akarom ezeket a dolgokat, az RENDBEN van! Rengeteg dolgot tudok tenni, ami elcserélhető másokkal, amikhez nincsen szükség erre! Az igazat megvallva, ha nem egy 9-től 5-ig tartó munkát végzek, az rengeteg plusz szabadságot ad, hogy lehessek, csinálhassak és birtokolhassak más dolgokat, amiket fontosnak ítélek meg az életben.

Azt kell hogy mondjam, hogy az Életcél Konzultáció nem kevesebb, mint briliáns! Egyenesen belenyúl a világodba és kihúzza onnan azokat a dolgokat, amiket folyamatosan demonstrálsz, de soha nem szántál időt rá, hogy megnézd és megerősítsd magadban. Kihúzza belőled, hogy miben vagy jó, mit csinálsz, mit szeretsz és az okokat, amiért csinálod a dolgokat, amit csinálsz. Az eredmény saját magad jobb megértése és az alap lerakása, hogy kiválaszthasd azt a fajta munkát, ami a legjobban illik HOZZÁD. Így megcsillogtathatod és megsokszorozhatod a te saját személyes kiválóságodat, megadva MAGADNAK az elégedettség és azoknak a hurrá-pillanatoknak az érzését, amik érdemessé teszik az életet arra, hogy éljük.

Óriási megkönnyebbülést és nyugalmat érzek. Hamarosan akcióba lendülök és belevetem magam a munkába, ahogy még soha korábban, mert most TUDOM mi működteti a motorjaimat, mi hajt azoknak a dolgoknak a megtételére, amiket csinálok és táplálni tudom azt a célt és el tudok tüntetni bármilyen még meglévő akadályt. Valami olyat kaptam ma, amit senki nem vehet el tőlem.

Milyen nagyszerű ajándék ezt odaadni azoknak, akiket szeretünk, hogy megkíméljük őket a soha véget nem érő kérdéstől ”Mi leszek, ha nagy leszek?” és rátenni őket a beteljesülés és megelégedettség útjára!”
Kathy – üzletasszony

Induljon el egy örömtelibb, sikeresebb karrier felé!
Első lépésként – kötelezettségektől mentesen – kérje fél órás ingyenes bevezető karrier konzultációnkat!

Ennek során felmérjük, hogy milyen utat járt be eddig, esetleg milyen akadályba ütközött, és az Ön jelenlegi helyzete mennyiben és hol tér el az ideálistól.
Az információk ismeretében profi konzultánsunk segíthet jobban megérteni, hogyan tud előrébb lépni.
Továbbá megfogalmazhatja az Életcél Konzultációval és a karrierjével kapcsolatos esetleges kérdéseit konzultánsunknak.

Ehhez kérjük jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével, és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.